4431 Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő, Szódaház u. 4-6.

Központi Telefonszám: +36 42 78 37 36

Adója 1%-áról

Kedves Barátaink!

A „Míg megnövök” Akkreditált Kiváló Tehetségpont felhívással fordul minden kedves barátjához, támogatójához hogy a jogszabály adta lehetőségekkel élve adójuk 1%-val támogassák a 

Míg megnövök” Akkreditált Kiváló Tehetségpont Kiemelkedően Közhasznú Alapítványt. 

Szeretnénk, ha Ránk gondolnának, amikor adójuk egy százalékáról döntést hoznak. 


Kérjük, hogy az APEH által kiküldött rendelkezési nyilatkozaton feltétlenül tüntessék fel a kedvezményezett adószámát és nevét, míg a borítékra az adományozó nevét, lakcímét és adóazonosító számát írják fel! 


Fontos adatok: 

A kedvezményezett neve: Míg Megnövök Alapítvány Kiemelkedően Közhasznú Szervezet 

Címe: 4431 Nyíregyháza – Sóstógyógyfürdő, Szódaház u. 4-6.. 

A kedvezményezett adószáma: 18812923-1-15. 

Bankszámlaszám: 10104459 - 43736200 - 01004008.

 

Kedves Támogatónk!

 

Az 1% felajánlása Önöknek nem kerül semmibe, azonban a támogatandó kisgyermekeknek nagyon sokat segít! Kérjük Önöket, hogy személyi jövedelemadójuk bevallásakor szánjanak 1 percet az adójuk 1%-ának felajánlására. 


Teremtsünk együtt lehetőséget a tehetséges gyermekeknek, hogy ne létezzen akadály a tehetségük kibontakoztatásában! 

 

Alapítványunk Akkreditált Kiváló Tehetségpont. 

Tagja a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács Tehetségpont hálózatának.Kérjük, segítse céljaink megvalósítását adója 1%-nak felajánlásával! 


Letölthető fájlok: 

http://www.kisvakond.hu/images/kepek_kifestok/2010/baratok_11.jpgTámogassa Ön is a kisiskolások képességfejlesztésének, környezettudatos magatartásának ügyét! 

Tevékenységünket a Míg Megnövök keretein belül végezzük. Non-profit alapítványunk 2004 óta kiemelten közhasznú szervezetként működik. Alapítványunk bemutatkozását itt olvashatja el. 

Munkánk támogatására több lehetőség is nyílik. Bármilyen segítséget szívesen fogadunk; az adományokat teljes egészében a kisiskolások képességfejlesztésének, környezettudatos magatartásának fejlesztésére, a környezetvédelem népszerűsítésére fordítjuk. 

 • Magánszemélyek, cégek adókedvezménnyel járó pénzadománnyal támogathatják alapítványunkat, illetve rendelkezhetnek adójuk 1%-ával. 
 • Környezettudatos cégekkel szponzorációs együttműködésre is nyitottak vagyunk. 

  Az adományozás jogi hátteréről itt (pdf fájl), vagy itt (word fájl) olvashat. 

  Amennyiben Ön, mint magánszemély pénzbeni adománnyal szeretné támogatni céljainkat, akkor megteheti azt a bankszámlánkra történő befizetéssel. 


  Bármilyen összegű befizetés adománynak minősül. 


  Mivel a Míg Megnövök Alapítvány közhasznú szervezet, az adományozót befizetése után adókedvezmény illeti meg. 


  Tavaly nyár óta ismét áfa mentes a közcélú adomány átadása, de csak a törvényben meghatározott közhasznú szervezetek, egyházak részére. Csak akkor élvezhetik az adományozók ezeket az előnyöket, ha igazolásuk van a segített közhasznú vagy kiemelkedően közhasznú szervezettől. 


  Tartós adományozási szerződés kötése esetén a társasági adó hatálya alá tartozó szervezetetek az adományok összegét nem csak ráfordításként számolhatják el, de ráadásul az adomány 20%-val csökkenthetik a társaságiadó-alapjukat is, legfeljebb az adózás előtti eredmény összegéig 


  A lejárat közeli élelmiszerek adakozásánál azt a gyakorlatot is követhetik a cégek, hogy ezekre teljes értékvesztést számolnak el - ami a valóságnak is megfelelhet -, majd leselejtezik a készletet, s átadják a rászorulóknak. 


  Üdvözlettel: „Míg megnövök” Alapítvány Akkreditált Kiváló Tehetségpont munkatársai