4431 Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő, Szódaház u. 4-6.

Központi Telefonszám: +36 42 78 37 36

EGY SZÁZALÉK

EGY SZÁZALÉK

EGY SZÁZALÉKAdója 1%-áról

 

Kedves Barátaink!

A „Míg megnövök” Akkreditált Kiváló Tehetségpont felhívással fordul minden kedves barátjához, támogatójához hogy a jogszabály adta lehetőségekkel élve adójuk 1%-val támogassák a 

Míg megnövök” Akkreditált Kiváló Tehetségpont Kiemelkedően Közhasznú Alapítványt. 

Szeretnénk, ha Ránk gondolnának, amikor adójuk egy százalékáról döntést hoznak. 


Kérjük, hogy az APEH által kiküldött rendelkezési nyilatkozaton feltétlenül tüntessék fel a kedvezményezett adószámát és nevét, míg a borítékra az adományozó nevét, lakcímét és adóazonosító számát írják fel! 


Fontos adatok: 

A kedvezményezett neve: Míg Megnövök Alapítvány Kiemelkedően Közhasznú Szervezet 

Címe: 4431 Nyíregyháza – Sóstógyógyfürdő, Szódaház u. 4-6.. 

A kedvezményezett adószáma: 18812923-1-15. 

Bankszámlaszám: 10104459 - 43736200 - 01004008.

 

Kedves Támogatónk!

 

Az 1% felajánlása Önöknek nem kerül semmibe, azonban a támogatandó kisgyermekeknek nagyon sokat segít! Kérjük Önöket, hogy személyi jövedelemadójuk bevallásakor szánjanak 1 percet az adójuk 1%-ának felajánlására. 


Teremtsünk együtt lehetőséget a tehetséges gyermekeknek, hogy ne létezzen akadály a tehetségük kibontakoztatásában! 

 

Alapítványunk Akkreditált Kiváló Tehetségpont. 

Tagja a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács Tehetségpont hálózatának.Kérjük, segítse céljaink megvalósítását adója 1%-nak felajánlásával! 


Letölthető fájlok: 

http://www.kisvakond.hu/images/kepek_kifestok/2010/baratok_11.jpgTámogassa Ön is a kisiskolások képességfejlesztésének, környezettudatos magatartásának ügyét! 

Tevékenységünket a Míg Megnövök keretein belül végezzük. Non-profit alapítványunk 2004 óta kiemelten közhasznú szervezetként működik. Alapítványunk bemutatkozását itt olvashatja el. 

Munkánk támogatására több lehetőség is nyílik. Bármilyen segítséget szívesen fogadunk; az adományokat teljes egészében a kisiskolások képességfejlesztésének, környezettudatos magatartásának fejlesztésére, a környezetvédelem népszerűsítésére fordítjuk.